De beste kant van back-end ontwikkelaar

Wij zoeken dus tot Drupal ontwikkelaars welke klaar zijn voor dit échte werk, voor projecten welke er écht toe verrichten. Tezamen betreffende met verschillende back-end ontwikkelaars werk jouw in een Drupal8 en Continuous Integration omgeving. Onderling segmenten je kennis en ervaring, doch jouw leert tevens van een front-end en mobile ontwikkelaars en de designers uit het team.

CareerValue BV Rotterdam Mijn klant zoekt ons .Precies Developer die de breedte in wil gaan. Naast software en webdevelopment ben jouw overwegend druk betreffende dit gluren naar Xamarin en maken met Xamarin. Je bezigheden zijn onder verschillende het kompleet ontwerpen van mobiele applicaties tezamen betreffende het front-end team, het opzetten betreffende ons gestructureerde MS SQL Database, vormgeven, architectuur bedenken.

Contract wegens bepaalde tijd met uitzicht op ons vast contract, wegens 40 uur ieder week in Roelofarendsveen.

Wij kiezen ons thema uit en uitproberen binnen een dag een proof-ofwel-ontwerp af te ronden. Hiermee ontdekken we ingeval evenement andere opties én mogen wij jou naast onze hete projecten ons bijzonder innovatieve werkomgeving bieden.

Ben je ons Web Developer die betreffende afwisselend werk houdt? Vind je het uitdagend om IoT toepassingen te maken en die nader te innoveren? Kun je snel aan een slag betreffende ook gegevens opslag systemen ingeval betreffende  gegevens verwerkingssystemen? Dan is de Jong DUKE op speurtocht tot je!

Zo opweg helpen wij onze opdrachtgevers om de rest ons stap wegens te bestaan. Heden en in een toekomst. Dat noemen wij Staffing. Daar bestaan we omvangrijk mee geworden. NAVIGATIE

Jouw ontwikkelt grotendeels in reeds bestaande platformen en raamwerken, doch bent in staat om op deze plaats aanpassingen in door te voeren mits dit nodig is.

Deze vacature kan zijn niet verdere beschikbaar. U dan ook kunt vergelijkbare vacatures uitkijken door dit invullen van onderstaande zoekcriteria.

Er heerst voor het een informele werksfeer, werken betreffende een jong team, kan zijn volop gezelligheid, heerlijke lijnen en jouw inbreng mag meteen worden meegenomen in een dagelijkse praktijk. Wij verweven marketing betreffende ontwikkeling en dat more info geeft gehele hete resultaten en vult elkander naadloos aan. Tevens heeft E-conomy tevens 250 reis websites in eigendom en ons internationaal opererend internet radio platform. Kortom genoeg te doen en variatie in taken.

De werkplek bestaat uit een jong en dynamisch team met enthousiaste collegas. Je werkt hierbij in ons innovatieve omstreken betreffende een informele werksfeer. Sollicitatieprocedure

We streven ernaar jouw in een week een terugkoppeling te melden tot aanleiding over je CV. Als jouw is uitgenodigd kun jouw een eerste gesprek verwachten met Kees een Groen (Manager R&D) en ons collega Webdeveloper.

netherlands.expatjobs.eu Wijk Bij Duurstede Provincie Utrecht Met die vacature stel je jouw wegens met een goede relatie betreffende StarApple, waarvoor we een werving en selectie oppakken. Het festival, gevestigd in Eindhoven, is een jonge club die ingeval core business bedrijven en instellingen vooruit ondersteunt op het gebied enterprise mobility.

Een organisatie bestaan uit 50 enthousiaste, handige en gedreven medewerkers welke dagelijkse aan de gang zijn betreffende vernieuwing en uitdagende projecten.

Jouw ontwikkelt uiteenlopende functionaliteiten betreffende het open source CMS TYPO3 of Magento. Geen zorgen als jouw nauwelijks oefening hebt betreffende die CMSen, dat komt in samenwerking met onze ervaren developers en jouw persoonlijk leergierigheid immers goedSamen betreffende jouw team ga je aan de slag om een meeste u dan ook...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *